in de pers

in de pers

Papyrus, Zedelgem: een aanrader van formaat verschenen in Steps, op 28 08 2012

"Papyrus hanteert een zeer goede verhouding tussen prijs en kwaliteit en werkt enkel met dagverse en huisbereide producten. Je dineert bovendien in een sfeervolle omgeving, een mix van moderne elementen in zwart-wit combinatie afgewerkt met warme houten accenten. Een moderne haard zorgt voor sfeer tijdens koudere dagen." lees het artikel online (externe link). 

Een lekkere dagschotel in Papyrus, Zedelgem verschenen in Brugse vertellementjes, op 19 04 2012

"Deze middag was er een smaakvol wortel-paprikasoepje en een zeer lekkere wok met verse groentjes en scampi. Verse ingredienten en op een correcte manier klaargemaakt zorgen er voor dat je smakelijk eet. Op de kaart staan verder nog klassieke gerechten zoals een vispannetje, salades en steak. Bij de suggesties vind je ook gerechten met een oosters tintje." lees het artikel online (externe link)

In een nieuw kleedje Restaurant Papyrus te Zedelgem verschenen in Steps, op 26 09 2011

"De inrichting is een mix van moderne elementen in zwart en wit, afgewerkt met warme houten accenten. Achteraan is er een moderne haard die in de koudere maanden voor een sfeervolle gloed zorgt. Een geslaagde transformatie, waardoor het restaurant nog meer cachet krijgt. Want, naast de inrichting, is de gekende keuken van Sven Avonds een schot in de roos."

Taste ID: lekker creatief. Restaurant Papyrus te Zedelgem. verschenen in Steps, op 16 05 2010

"Sven Avonds serveert in zijn zaak een mix van klassieke Franse keuken met een eigentijdse toets."