suggesties

voorgerecht

Kroket van kalfszwezerik - appel - rode biet

Ravioli van wild - truffel - truffeljus

combinatie van rund en eendenlever ( signature dish)

Huisbereide garnaalkroketten (2stuks)

Cannelloni van hert - eendelever - fijne kruiden

 

 

 

 

 

 

 

hoodfgerecht

Hand gesneden tartaar van rund-fris slaatje

Gebakken kabeljauw - nage groentjes - krielaardappelen

thaise curry met tijgergarnalen

Rib Eye - slaatje uit eigen zaaiplan - huisbereide frietjes  - rode wijnsaus  / bearnaise

Reuze gambas " Ibiza style " ( 2 personen )

Vispannetje " by sven"

Varkenswang - bruine saus - spekjes - fris slaatje - huisbereide frietjes

Filet van hert - risotto beukenzwam - oude port - truffel

Stoofpotje hert - knolselder - amandelkroket

 

 

 

 

 

 

 

zoete zonde

Zoete zonde van de chef (huisbereid)

vers roomijs - chocolade saus - lichte room

Sabayon

Sabayon met ijs

café glacé

Kaasbordje