suggesties

voorgerecht

Handgerolde couscous - zalm - tzatziki ( eigentijdse zomerse versie )

Bouchot mosseltjes kerrie/kokos

combinatie van rund en eendenlever ( signature dish)

Huisbereide garnaalkroketten (2stuks)

schelpjes in de room met look

 

 

 

 

 

 

 

hoodfgerecht

Hand gesneden tartaar van rund-fris slaatje

Kalfsfilet - romeinse sla - beukenzwam - smeus aardappel

thaise curry met tijgergarnalen

Rib Eye - slaatje uit eigen zaaiplan - huisbereide frietjes  - rode wijnsaus  / bearnaise

Reuze gambas " Ibiza style " ( 2 personen )

Gegratineerde kabeljauw met fijne groentjes

Ode aan de Noordzee ( TOPPER )

Dunne lende - slaatje uit eigen zaaiplan -  - huisbereide frietjes - lookboter ( 2 personen )

 

 

 

 

 

 

 

zoete zonde

Zoete zonde van de chef (huisbereid)

vers roomijs - chocolade saus - lichte room

Sabayon

Sabayon met ijs

café glacé

Kaasbordje