suggesties

STARTERS

CARPACCIO VAN RUND - PARMEZAAN - BALSAMICO

COMBINATIE RUND / EENDENLEVER (SIGNATURE DISH)

HUISBEREIDE GARNAALKROKETTEN 2 STUKS

GELAKTE KIPPENBOUT - SOJA

APPEL - RODE BIET - PALIN - EENDENLEVER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MAIN COURSE

Hand gesneden steak tartaar

Pluma (Iberico)

Côte a l'os (brasvar) 

Filet pur "INLANDS"

COTE A L'OS (wit-blauw)

Vispan "BY SVEN"

T-bone (IERS)

Gambas "Ibiza style"

Thaise curry - tijgergarnalen

Tagliata - parmezaanse kaas - balsamico

Mosselen natuur - witte wijn - kerrie/kokos

 

 

 

 

 

 

 

SWEETS

KINDERIJSJE

VERSE ROOMIJS - CHOCOLADE SAUS - LICHTE ROOM

CAFE GLACE

SABAYON

SABAYON MET IJS

KAASBORDJE

ZOETE ZONDE "BY SVEN"