suggesties

voorgerecht

Tartaar van zalm- kruidenkaas - komkommer

Smeus aardappel "garnalen"

combinatie van rund en eendenlever ( signature dish)

Huisbereide garnaalkroketten (2stuks)

Pastrami van Brasvar varken - slahart - parmezaan

 

 

 

 

 

 

 

hoodfgerecht

Hand gesneden tartaar van rund-fris slaatje

Zeebaars - spinaziestoemp - mousseline - garnalen

thaise curry met tijgergarnalen

Filet Pur - slaatje uit eigen zaaiplan - huisbereide frietjes  - saus van 3 pepers

Op plancha gebakken tijgergarnalen - fijne kruiden - huisbereide frietjes

Vispannetje " by sven"

Varkenswang - bruine saus - spekjes - fris slaatje - huisbereide frietjes

Magret de canard - wortel - parelcouscous

Côté a l'os - fris slaatje - huisbereide frietjes  - rode wijnsaus of saus van 3 pepers (2 personen)

 

 

 

 

 

zoete zonde

Zoete zonde van de chef (huisbereid)

vers roomijs - chocolade saus - lichte room

Sabayon

Sabayon met ijs

café glacé

Kaasbordje