suggesties

STARTERS

 

- COMBINATIE RUND / EENDENLEVER -

( SIGNATURE DISH )

- HUISBEREIDE GARNAALKROKETTEN 2 STUKS -

- EENDENBOUT

Soja | witloof - appel | sesam

- SURF & TURF

Combinatie van rund | rivierkreeft | forelroom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MAIN COURSE

 

- STEAK TARTAAR -

Handgesneden

- HAAS

Risotto van boschampignons

-  HERT

 Mini groentjes | mini gratin | portosaus

- CHATEAU BRIAND "INLANDS" -

350 GRAM

- COTE A L'OS (wit-blauw) -

500 GRAM

- VISPAN "BY SVEN" -

- TONGSCHARGARN

Tomaat | fijne kruiden | kruidensaus | garnalen

- ODE AAN DE NOORDZEE -

( TOPPER VAN HET HUIS )

VEGI

- KROKET VAN OUDE KAAS -

3 STUKS

- VEGI " BY SVEN" -

DAGELIJKS WISSELEND

 

 

 

 

 

 

 

SWEETS

- KINDERIJSJE -

- VERSE ROOMIJS -

CHOCOLADE SAUS - LICHTE ROOM

- CAFE GLACE -

KOFFIE - ROOMIJS

- SABAYON -

MIDDELEEUWS ITALIAANS NAGERECHT

- SABAYON MET IJS -

- KAASBORDJE -

DAGELIJKS WISSELEND

- ZOETE ZONDE "BY SVEN" -

CREATIE VAN DE CHEF 

DAGELIJKS WISSELEND